Calificare

 

NAVGAL PROFESSIONAL TEAM Galati-Romania

 

S.C. NAVGAL  PROFESSIONAL  TEAM S.R.L. Galati  este o companie romaneasca cu capital privat si are ca obiect de activitate :- constructia de nave si structuri plutitoare- repararea si intretinerea navelor si barcilor.Societatea pune la dispozitia dumneastra professionalism, seriozitate, promptitudine in  :-  executia , montajul si punerea in functie a  instalatiilor cu tubulaturi din otel si fibra de sticla;-  montajul  si punerea in functie  a  diferitelor echipamente  navale cum ar fi:  pompe, vinciuri , diesel- generatoare, reductoare  de turatie , linii de axe, motoare principale, sisteme de propulsie – guvernare Schottel , Aquamaster.
       Acasa  K-services icon Servicii  Qualification-history icon Calificare  Blue-Books icon Referinte  Gallery icon  Galerie Foto  Contact icon  Contact

Calificare

S.C. NAVGAL PROFESSIONAL TEAM S.R.L. 

      Managementul companiei este asigurat de  Dan Chiritescu , inginer naval  cu o experienta de peste  25 de ani de santier naval atat in tara ( S.N. Damen Galati, STX OSV Tulcea , STX OSV Braila) cat si in strainatate(Nikolaev -Ucraina, Bharati  Shipyard Kolkata - India, Damen Shipyard Goterborg - Suedia, Miklebust  -Norvegia).

      Efectivul de angajaţi variază in funcţie de fiecare nou proiect inceput si se adapteaza la realitatile pieţei. Acesta poate sa creasca sau sa scada in concordanta cu marimea si complexitatea proiectului, timpul de executie a lucrarilor si termenul de finalizare, precum si multe alte variabile.

    Noi vom putea pune la dispozitie echipe de profesionisti dupa cum urmeaza:

       Inginer corp nava

       Echipa de muncitori (lacatusi navali, sudori cu certificate)

      Inginer tubulator.

      Echipa de muncitori : tubulatori navali , sudori electric si CO2

      Echipa de ingineri navali ,cu cel putin 10 ani experienta de santier naval in Romania si

         strainatate,pentru inspectie si coordonare lucrari :
 

                      - corp nava;

                         - instalatii cu tubulaturi;

                         -  saturari si amenajari interioare;

                         - instalatii electrice;

                         - sablare si protectie corp nava(ingineri cu certificare FROSIO si NACE )

      Dispunind de personal calificat si cu experienta , NAVGAL PROFESSIONAL TEAM pune accent pe executarea de lucrari de calitate , pe respectarea legislatiei in vigoare, precum si implementarea , mentinerea si imbunatatirea permanenta a sistemului calitatii. 

 Acasa Servicii | Calificare Referinte  |  Galerie Foto  |  Contact

 © 2011 - 2016 NAVGAL PROFESSIONAL TEAM | Galati -Romania

Last update: 12 februarie 2016 16:09:52 +0200.