NAVGAL PROFESSIONAL TEAM Galati-Romania

 

S.C. NAVGAL  PROFESSIONAL  TEAM S.R.L. Galati  este o companie romaneasca cu capital privat si are ca obiect de activitate :- constructia de nave si structuri plutitoare- repararea si intretinerea navelor si barcilor.Societatea pune la dispozitia dumneavoastra professionalism, seriozitate, promptitudine in  :-  executia , montajul si punerea in functie a  instalatiilor cu tubulaturi din otel si fibra de sticla;-  montajul  si punerea in functie  a  diferitelor echipamente  navale cum ar fi:  pompe, vinciuri , diesel- generatoare, reductoare  de turatie , linii de axe, motoare principale, sisteme de propulsie – guvernare Schottel , Aquamaster.

            Acasa  K-services icon Servicii  Qualification-history icon Calificare  Blue-Books icon Referinte  Gallery icon  Galerie Foto  Contact icon  Contact

 

S.C. NAVGAL PROFESSIONAL TEAM S.R.L. Galati este o companie romaneasca cu capital privat si are ca obiect de activitate urmatoarele :
     

       http://www.navgal.ro/images/littleDiagonalSquares_blue.gif constructia de nave si structuri plutitoare
       
http://www.navgal.ro/images/littleDiagonalSquares_blue.gif repararea si intretinerea navelor si barcilor.

 

Managementul companiei este asigurat de Dan Chiritescu , inginer naval cu o experienta de peste 25 de ani de santier naval, atat in tara ( S.N. Damen Galati, STX OSV Tulcea , STX OSV Braila) cat si in strainatate (Nikolaev -Ucraina, Bharati Shipyard Kolkata - India, Damen Shipyard Goterborg - Suedia, Miklebust -Norvegia).

 

   NAVAL PROFESSIONAL TEAM SRL Galați / România va ofera profesionalism, seriozitate, promptitudine în activități de construcții navale și reparatii nave.

 In calitatea de subcontractor al Damen Shipyards GROUP din 2012, NAVALA PROFESSIONAL TEAM SRL Galați / România a fost și este implicată în activități de inspecție construcții nave, după cum urmează:
  -Damen Offshore Carrier, Survey ship, Dock modular, nave aprovizionare platforme petroliere, remorchere.


 De asemenea, doresc să vă informez că NAVGAL PROFESSIONAL TEAM Galați / România a fost certificata în conformitate cu standardul ISO 9001/2008 de Bureau Veritas Certification Holding, SAS - Filiala Marea Britanie, pentru inspecții și alte servicii pentru construcții navale și platforme petroliere.

 

 De la infiintare (Mai 2011) si pana in present , NAVGAL PROFESSIONAL TEAM a semnat urmatoarele contracte:

 

      http://www.navgal.ro/images/littleDiagonalSquares_blue.gif2011 – 2013 : Cu STX PIPING Ltd Tulcea/Romania si cu DAMEN SHIPYRDS GALATZ / ROMANIA pentru montaj instalatii cu tubulaturi la bordul navelor de aprovizionare platforme petroliere ;
 

     http://www.navgal.ro/images/littleDiagonalSquares_blue.gif2013 – 2016 Cu DAMEN SHIPYARDS GORINCHEM/NETHERLANDS pentru activitati de inspectie la bordul navelor aflate in executie in Damen Shipyards Galati(constructii corp nava,instalatii cu tubulaturi si vopsitorie) ;

 


 

 

 

 

 

 

 

 Acasa Servicii | Calificare Referinte  |  Galerie Foto  |  Contact

 © 2011 - 2013 NAVGAL PROFESSIONAL TEAM | Galati -Romania

Last update: 10 februarie 2016 11:52:49 +0200.